Human Rights Activities in Iran
بيانيه ها
گزارشات
زندانيان
انتشارات
انتشارات زندان
کمپين
درباره ما
تماس با ما
ٍEnglish
::
::
::
::
::
::
::
::
::
گزارشات :
>>
زندانيان :
درباره ما :
انتشارات :
انتشارات زندان :
>>
>>
>>
>>
<<
<<
<<
<<
>>
<<
<<
<<
<<
کليه حقوق اين سايت محفوظ مي باشد
استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع مجاز ميباشد و هر گونه دخل و تصرف در مطالب ممنوع مي باشد
بخش هاي ديگر :
Tel : 02188061309 | Fax : 1-586-816-0537 | Email : Info@Hra-Iran.Org
Human Rights Activists in Iran
Email : Info@Hra-Iran.org
Tel in Iran : 021 - 88061309
Fax in Iran : 021 - 88061309
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3634
Tel office : 1 - 310 - 598 - 3986
Fax office :1 - 586 - 816 - 0537
فعالان حقوق بشر در ايران
به نام آزادي
تاريخ :16/9/86
شماره : 467 - 86
پاسداشت روز دانشجو
گرامي باد 16 آذر ماه روز دانشجو ، روز فرياد بلند آزادي و روزي كه در تداوم تاريخ به سمبل مدنيت و دفاع ازحقوق انساني تبديل شد . جنبش دانشجويي به عنوان قشر پيشرو و روشنفكر حقيقت خواه با تقديم بالاترين هزينه ها ثابت نمود كه در راه احقاق حق استوار و پايدار بوده و است.
اعتراضي که با تقديم 3 دانشجوگلگون كفن: احمد قند چي ، آذر شريعت رضوي و مصطفي بزرگ نيا در مقابل ديكتاتوري و ظلم زمانه آغاز گرديده بود امروز نيز و بالاخص در زمان حاضر به بارزترين شكل در جريان است . بي حرمت نمودن مكان مقدس دانشگاه و پادگانيزه كردن آن از سوي دستگاه امنيتي، به بند كشيدن دهها دانشجوي آزاديخواه و اساتيد مستقل همچنان ادامه دارد و اين ملت ايران است كه از فرزندان شرافتمند خود دفاع خواهد نمود.
جنبش دانشجويي اصيلترين، ريشهدارترين و مردميترين پايگاه بيان و پيگيري آرمانهاي مترقي ملت ايران است. تلاش دانشجويان در جهت منافع ملي و رسيدن به ايراني آزاد، مستقل و آباد ميباشد و مقابله با اين جنبش در راستاي منافع دشمنان ملت و سرزمين است. دستگيريهاي اخير هيچ تأثيري بر عزم و ارادهي استوار جنبش دانشجويي در پيگيري مطالبات مترقي ملت ايران نخواهد داشت و باعث آبديده شدن و فزوني تجربيات اين جنبش و رسوايي و شناخته شدن دشمنان جنبش دانشجويي كه همان دشمنان ملتند، خواهد شد. حمله به جنبش دانشجويي مستقل و آرمانخواه معنايي جز دشمني و عناد با آزادي و تفكر حقوق بشر ندارد و اين ملت ايران است كه از فرزندان خود در دانشگاه حمايت خواهد نمود.
مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران رفتارهاي تجاوزكارانهي اخير به حريم دانشگاه و جنبش دانشجويي را محكوم نموده و خواستار محاكمه و مجازات عاملان اين برخوردها مي باشد و با ياد دانشجويان در بند كه به لحاظ تعداد زياد حتي نام آنان نيز در اين مختصر مقال نميگنجد 16 آذر و روز دانشجو را به تمامي دانشجويان و دانشگاهيان عزيز تبريک گفته و همچنين اعتراض خود را به روند سرکوب دانشجويان و نقض فاحش حقوق بشر در ايران اعلام مي دارد و خواستار آزادي آزاديخواهان دانشجو مي باشيم .
واحد دانشجويي مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران